Brabrand IF - Motion

 Harzen er et ideelt område for motion og naturoplevelser. Cyklisterne har været dernede her i september 2015, og det var en super tur, med god motion og socialt samvær. Bestyrelsen har derfor besluttet at planlægge en bustur i 2016 for hele motionsafdelingen, fra den 7. til den 11. september.

 Der er over 1.000 km MTB spor og vandre- og løberuter i Harzen og til cyklisterne er der rigeligt med bakker. Er man til turcykling er området også velegnet. Gode kort over området kan købes lokalt. En tur i svømmehallen er også mulig.

 Vi skal bo hos Frau Vinkler på Hotel Zur Erholungen i Brunlage, og det ligger lige midt i Harzen. Hotellet er ikke af nyere dato men pæn og velholdt, værelserne er af forskellig størrelse og indretning. Betjeningen og forplejningen havde vi ikke noget at klage over, da vi var dernede i september. Der er morgenbuffet og 3 retters menu af sædvanlig tyske kvalitet til aften.

 Der bliver afgang fra Hallen onsdag mellem 12 – 14 og fra Braunlage søndag formiddag. Vi får således 3 hele motionsdage og kan slutte af med en fest lørdag aften.

 Klubben betaler bussen og vi forventer, at prisen i dobbeltværelse vil blive ca. kr.1.600 for 4 overnatninger med halvpension og forplejningen på bustyren. Vi forventer at have 40 pladser, hvis vi bestiller inden den 1. december, derfor er der bindende tilmelding senest den 1. december på ved betaling af kr. 250.

 Såfremt der er ledige pladser kan ægtefæller / kærester og så tilmelde sig efter først til mølle. Vi håber at så mange af motionsafdelingens medlemmer vil deltage.

 http://medlemmer.brabrand-motion.dk/memberwebteams.asp?WebShowCompanyID=13&mode=ShowTeam&TeamID=1639&