Brabrand IF - Motion

Kom i form til en stor cykeloplevelse med Brabrand IF Cykelmotion!

 

Er du blevet fristet efter at have set flokke cyklister rulle afsted i skønt vejr på en lun sommeraften, og kunne du tænke dig at træne frem mod et af sommerens store motionscykelløb.

 

Du vil sammen med andre nye landevejsryttere deltage i en ugentlig fællestræning, hvor klubtræner og holdkaptajn vil guide dig igennem træningerne, og klæde dig på til at cykle sammen med andre og vise forskellige former for cykeltræning. Efter forløbet står Brabrand Cykelmotion klar til at hjælpe dig videre i din udvikling.

 

Den ugentlige træning er tirsdag og torsdag kl. 17.00 og søndag kl. 9.00 og her får du:

 

* Tips og tricks til at blive både stærkere og sikrere på din cykel

* Deltagelse i Brabrand Cykelmotions cykelaktiviteter

* Vejledning og hjælp til tilpasning af din cykel

 

Holdkaptajnerne vil sikre dig en god start som cykelmotionist og på et hold med andre nye, vil I i fællesskab blive klædt på til at køre sikkert i en gruppe i trafikken, og komme i form til de udfordringer I selv vælger. Kontakt en af udvalgsmedlemmer hvis du er interesseret.

 

 

Dette er vores nuværende klubtøj

 Det er ikke på nuværende tidspunkt muligt at bestille klubtøjet på team.mbdenmark.dk men vi har enkelte størrelse på lager. Ny bestillingkræver et vist minimum antal enheder. Henvendelse til udvalget herom. 

  De normale træningstider er følgende i perioden med sommertid:

Landevejscykling     Som følge af at meget lavt antal medlemmer, er der ikke faste træningstider. Hvis du vil ud at cykle, så lav et opslag på Facebook eller se på FB Cykling Brabrand.
       
       
     

 

Begyndere    

Hvis man som nybegynder ikke har erfaring i kørsel på racercykel, henvender man sig til en af medlemmerne i cykeludvalget, der vil tage sig af den nødvendige begyndertræning.

 

Klubaften     Se opslag på Facebook

 

Ultimo oktober 2018 til ultimo marts 2019 er der træning søndag kl. 10.00 såfremt det er forsvarligt cykelvejr, og der er et opslag på Facebook herom.

Alle træninger starter og slutter ved Brabrand Hallen 

HUSK altid at være klar til start på aftalt tidspunkt andre cykelrytter venter ikke på dig.

 

 

I år planlægger vi igen en tur til Harzen for at cykle det vil blive fra torsdag den 10. til søndag den 13. september.

http://hotel-erholung-braunlage.de/

Bindende tilmelding senest den 15. april 2015 hvor depositum på 500 kr betales HER.

Vi er en "lille" cykel-motion's klub, med vægt på både motion, socialt samvær og gode cykeloplevelser. Klubbens medlemmer er en blanding af kvinder og mænd i alderen 16 til 70 år.

Vores træningssamlinger har et pænt fremmøde, hvor vi lægger vægt på motion, fartleg, oplevelser og hygge, så formen kan bygges op til sæsonens højdepunkter.

Du har mulighed for at deltage på vores cykelhold der træner tirsdag, torsdag og søndag.

Du skal køre på racercykel og kunne køre min 22-24 km i timen og mindst i to timer.

Hver træning vil være ledet af en eller to holdkaptjaner som står for afviklingen og anvisninger fra holdkaptajnerne skal følges.